Privacyverklaring

Speeddatenzeeland.nl neemt uw privacy serieus. In deze privacyverklaring leest u hoe wij uw
persoonsgegevens verzamelen, waarvoor wij deze gebruiken en met wie wij deze delen. Wij
controleren regelmatig of wij nog aan de inhoud van deze privacyverklaring voldoen. En passen deze
privacyverklaring mogelijk van tijd tot tijd aan. Wij raden u dan ook aan om deze privacyverklaring
tussentijds te raadplegen. U kunt de Privacyverklaring van Speeddatenzeeland.nl ook downloaden.

Persoonsgegevens
Speeddatenzeeland.nl verzamelt en verwerkt de volgende persoonsgegevens:

  • a. voor- en achternaam;
  • b. telefoonnummer;
  • c. e-mailadres;
  • d. geboortedatum;
  • e. geslacht;
  • f. adres;
  • g. IP-adres;

We verwerken geen bijzondere persoonsgegevens.

Doel van het gebruik van uw gegevens
Wanneer u zich aanmeldt voor een speeddate of een cadeaubon aanschaft, vragen we u om persoonsgegevens door te geven. Deze gegevens worden gebruikt om onze dienstverlening uit te kunnen voeren. Wanneer u een e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Dit doen we om onze communicatie ook in de toekomst persoonlijk op u af te stemmen.

Delen van uw gegevens
Als u tijdens een speeddate een wederzijdse match heeft, sturen wij uw match binnen 24 uur na de speeddate een e-mail met uw voornaam en e-mailadres. Hierna kunt u contact met elkaar opnemen om een
vervolgafspraak te maken. U ontvangt ook deze gegevens van uw match.
Met de speeddatelocatie delen wij een bezoekerslijst met uw naam. Verder worden uw gegevens
alleen nog gedeeld met webapplicaties welke wij gebruiken ten behoeve van onze website. Deze
gegevens zullen enkel gebruikt worden ten behoeve van het doel van de betreffende applicatie en
zullen niet verder verspreid worden.

Bewaartermijn
In verband met de wettelijke bewaartermijn voor de administratie van ondernemers, verwijdert
Speeddatenzeeland.nl uw gegevens uiterlijk 7 jaar na de laatste mutatie.

Uw rechten
U heeft op ieder moment de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van uw persoonsgegevens die worden verwerkt door Speeddatenzeeland.nl. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar: speeddatenzeeland@gmail.com. Stuurt u hierbij een kopie van uw identiteitsbewijs mee waarbij u het BSN-nummer zwart heeft gemaakt ter bescherming van uw privacy. Speeddatenzeeland.nl zal zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 1 maand reageren op uw verzoek.

Heeft u een klacht over de verwerking van uw persoonsgegevens door Speeddatenzeeland.nl? Neemt u dan contact op via telefoonnummer 0113-230 332. Speeddatenzeeland.nl probeert dan zo snel en zo goed mogelijk samen met u tot een oplossing te komen. Natuurlijk kunt u ook een e-mail hierover sturen naar speeddatenzeeland@gmail.com.

Daarnaast heeft u het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, gevestigd te Den Haag. Dit kan via https://www.autoriteitPersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteitPersoonsgegevens/tip-ons. Ook heeft u het recht om een procedure bij de bevoegde rechtbank te starten. De bevoegde rechtbank is Rechtbank Zeeland-West-Brabant.

Veiligheid, vertrouwelijkheid en aansprakelijkheid
Speeddatenzeeland.nl heeft veiligheidsmaatregelen genomen om vernietiging, verlies, vervalsing etc. van uw persoonsgegevens te voorkomen. Uw gegevens worden opgeslagen op apparatuur van Speeddatenzeeland.nl voorzien van up-to-date virussoftware. Een back-up wordt opgeslagen op een beveiligde server. Daarnaast heeft
Speeddatenzeeland.nl een website met beveiligde verbinding. Ontstaan er toch situaties waarin persoonsgegevens worden verwerkt op niet toegestane wijze of door ongewenste derden? Laat u dit Speeddatenzeeland.nl graag zo snel mogelijk weten zodat wij maatregelen kunnen treffen en schade beperken.

U dient altijd de veiligheidsvoorschriften ter bescherming van uw eigen apparatuur en internetverbinding op te volgen. U bent zelf verantwoordelijk voor het gebruik dat wordt gemaakt van de website vanaf uw computer, uw IP-adres en identificatiegegevens, alsook voor de vertrouwelijkheid ervan.

Speeddatenzeeland.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige directe of indirecte schade die voortvloeit uit een foutief of onrechtmatig gebruik door een derde van uw persoonsgegevens.

Cookies
Als u Speeddatenzeeland.nl bezoekt, worden er cookies op uw apparaat geplaatst. Cookies zijn kleine
tekstbestanden die zorgen dat de website werkt en uw keuzes onthoudt. Speeddatenzeeland.nl
gebruikt alleen functionele en analyse cookies. Deze cookies bevatten geen persoonlijke gegevens
van u als gebruiker.

Functionele cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk voor de juiste werking van de website. Voor deze cookies is geen
toestemming van u als gebruiker nodig.

Analyse cookies
Speeddatenzeeland.nl gebruikt analyse cookies van Google Analytics om de website te verbeteren en
het gebruik te meten. Speeddatenzeeland.nl heeft Google Analytics privacyvriendelijk ingesteld
waardoor geen persoonsgegevens aan u als bezoeker kunnen worden gekoppeld. Ook heeft
Speeddatenzeeland.nl een verwerkersovereenkomst afgesloten met Google. Daarom is ook voor
deze cookies geen toestemming van u als gebruiker nodig. Lees ook het privacybeleid van Google
Analytics
. Speeddatenzeeland.nl heeft hier geen invloed op.

Google Analytics plaatst de volgende cookies:

NaamDoelGeldigheid
_gaWordt gebruikt door Google Analytics om bezoekers te onderscheiden.2 jaar
_gat_gtag_UA_…Wordt gebruikt om de calls naar Google Analytics te minimaliseren.Duur van de sessie
_gidRegistreert een uniek ID dat gebruikt wordt om statistische gegevens te genereren in Google Analytics over hoe bezoekers onze website gebruiken.Duur van de sessie

Cookies uitzetten
Analyse cookies zijn niet noodzakelijk, deze kunt u uitzetten. De cookies zijn dan alleen uitgeschakeld
op het apparaat en in de browser waarop u dit doet. Maakt u gebruik van onze website op een ander
apparaat of browser? Herhaal daar dan deze handeling. Meer informatie omtrent het in- en
uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de Help-functie van uw browser.
  
Aanpassen gegevens/uitschrijven voor communicatie
Wij bieden u altijd de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke
informatie die u aan ons heeft verstrekt. Wilt u niet meer op de hoogte gehouden worden van
nieuwe speeddateavonden? Of wilt u uw gegevens aanpassen of uzelf uit onze bestanden laten
halen? Neemt u dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens.
   
Vragen en feedback
Heeft u nog vragen over onze privacyverklaring? Neemt u dan gerust contact met ons op:
E-mail: speeddatenzeeland@gmail.com
Tel: 0113-230332