Algemene Voorwaarden

Hier leest u welke voorwaarden van toepassing zijn bij aanmelding voor een speeddate van Speeddatenzeeland.nl. En bij aankoop van een cadeaubon. U kunt ook de Algemene Voorwaarden van Speeddatenzeeland.nl downloaden.

Aanmelden

U kunt aanmelden tot 2 dagen vóór de speeddate. Wij sturen u een betalingsverzoek voor het inschrijfgeld per e-mail. Dit doen wij binnen 12 uur na ontvangst van uw aanmeldformulier. Na ontvangst van uw betaling is uw aanmelding definitief. U ontvangt dan een bevestiging van uw aanmelding. En relevante informatie over de speeddate. Is het maximum aantal deelnemers van de speeddate bereikt? Dan laten wij u dit per e-mail weten. En houden u, als u dit wilt, op de hoogte van een eerstvolgende speeddate.

Betaling

U betaalt geen administratiekosten. Tenzij uw betaling 1 dag vóór de speeddate niet is ontvangen op rekening NL42 RABO 0331 5328 83. Dan betaalt u het inschrijfgeld + € 6,50 administratiekosten.

Annulering

U kunt tot 2 dagen vóór de speeddate annuleren. U ontvangt dan 50% van uw gedane betaling terug. Annuleert u later? Dan geven wij geen geld terug. 

Wij doen ons best een speeddate met een deelnemersaantal van 20 tot 30 personen te organiseren. Hebben er minder dan 20 personen aangemeld? Dan houden wij de mogelijkheid om de speeddate tot 2 dagen van te voren te annuleren. En te verplaatsen naar een latere datum. U ontvangt hierover dan een e-mail.

Aansprakelijkheid

Speeddatenzeeland.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het aantal deelnemers tijdens de speeddate. Zijn er door omstandigheden of overmacht minder dan 20 deelnemers aanwezig tijdens de speeddate? Dan kan er een compensatie worden aangeboden in de vorm van een korting op een eventuele volgende speeddate. Hiertoe is Speeddatenzeeland.nl niet verplicht. Er is geen recht op teruggave van de gedane betaling.

Deelname aan een speeddate van Speeddatenzeeland.nl is op uw eigen risico. 

Cadeaubonnen

De Speeddatenzeeland.nl cadeaubon geeft recht op één gratis deelname aan een speeddate van Speeddatenzeeland.nl t.w.v. € 21,50. En is onbeperkt geldig. De cadeaubon is niet inwisselbaar voor geld.

De cadeaubon heeft een unieke code die kan worden ingevuld bij aanmelding voor een speeddate via de website www.speeddatenzeeland.nl. Er worden dan eenmalig geen inschrijvingskosten gerekend. De cadeaubon geeft echter geen voorrang of garantie op deelname. Dit gaat op volgorde van inschrijving.

Bij aankoop van een cadeaubon geldt 14 dagen herroepingsrecht. Ziet u binnen die termijn af van de aankoop? Stuurt u dan een e-mail naar: speeddatenzeeland@gmail.com. U ontvangt dan binnen een week € 21,50 per cadeaubon retour en de bevestiging dat de code ongeldig is gemaakt. Heeft binnen de herroepingstermijn van 14 dagen een speeddate plaatsgevonden waarvoor de cadeaubon is gebruikt voor deelname? Dan vervalt uw recht op teruggave van het aankoopbedrag.